• Yhtiön periaatteet
  Tukipalvelun käytäntö

Tukipalvelun käytäntö

Päivitetty: 16.9.2017

Tarkkailemme koko ajan tuotteidemme ja palveluidemme laatua ja haluamme tarjota teille parhaan mahdollisen palvelun ja tuen. Palvelumme perustana on hyvin tunnettu Neoxen Modus Metodologia.

Perusohjeet ja tärkeysjärjestys

 1. Kaikki tukipalvelumme ovat saatavilla sekä asiakkaille että myyntitiedusteluille. Peruslähtökohta on, että kyselyihin vastataan siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat.
 2. Asiakkaat, joilla on voimassa oleva Neoxen SELECT-sopimus, ovat aina etusijalla. Saadaksesi lisätietoa tukisopimuksen hankkimisesta, lähetä sähköpostia Asiakaspalveluumme.
 3. Kyselyt asiakkailta, joilla on voimassa oleva vuositilaus ovat etuaijalla niihin nähden, joilla sopimusta ei ole.
 4. Puhelintuki on tarjolla vain Neoxen SELECT-sopimusasiakkaille. Jos asiakaspalvelija ei voi heti vastata puheluusi, ottaa asiakaspalvelun vastaanottoapulainen tietosi ylös ja tekee yhteydenotostasti järjestelmäämme tiketin. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse.

Autamme sinua seuraavissa asioissa

 1. Online-palvelujemme konfigurointi
  Autamme sinua konfiguroimaan verkossa olevat pilvipalvelumme mikäli ne vastaavat vakiomäärityksiä.
 2. Tuotteidemme asennus
  Tekninen tukemme avustaa sinua saamaan tuotteemme toimimaan sillä edellytyksellä että käytät digitaalisesti varmennettua asennusohjelmaamme, tukemaamme käyttöjärjestelmää ja huoltopäivitystä sekä valitset asennuksen oletusasetukset. Jos käy ilmi, että kaikki ylläolevat ehdot eivät täyty, ehdotamme vaihtoehtoa ja tiketti suljetaan.
 3. Turvallisuus-asetukset
  Avustamme sinua turvallisuus- ja käyttöoikeusasetuksien tekemisessä kunhan sinulla on tarpeelliset oikeudet kyseessä olevaan järjestelmään.
 4. Algoritmiset suositukset tuotteidemme käyttöön sovellusten kehittämisessä
  Asiantuntijatiimimme voivat kertoa sinulle parhaat työskentelyvinkit. Voimme toimittaa sinulle ”how to” toiminnallisuuden, joka selittää parhaat tavat käyttää tuotteitamme.
 5. Tuotteiden omimaisuuksien ja metodien selitykset
  Oletko epävarma siitä kuinka tiettyä ominaisuutta tai metodia käytetään? Tekninen tukemme voi antaa tarkemman selvityksen siitä kuinka tuotteidemme ominaisuudet ja metodimme toimivat.
 6. Presedenssijärjestykseen liittyvät asiat meidän tuotteita käytettäessä
  Tuotteitamme käyttäessäsi sinulle voi olla epäselvää milloin tiettyjä metodeja kannattaa kutsua tai millaiset ominaisuudet asettaa. Voit pyytää neuvoja tekniseltä tueltamme ja me autamme sinut oikeaan suuntaan.
 7. Pseudo-koodi esimerkit, jotka auttavat sovelluksen kehittämisessä
  Koska teknologiaamme voi käyttää kirjaimellisesti kymmenissä ympäristöissä, käytämme hyväksi pseudo-koodia kun kerromme tuotteidemme toiminnasta. Emme välttämättä puhu ihan samaa kieltä, mutta tekninen tukemme voi opastaa sinua oikeaan suuntaan helposti ymmärrettävillä esimerkeillä.
 8. Virheiden määrittäminen
  Kaikki ohjelmistot eivät ole täydellisiä ja välillä virheitä esiintyy. Otamme ongelmaraportoinnit vakavasti ja välitämme ne eteenpäin sovelluskehittäjille heti kun ongelmat on saatu toistettua omassa ympäristössämme. Jos ongelman syynä on virhe, kerromme sinulle missä päivityksessä tai hot fixissä se on korjattu ja jos olet SELECT-asiakas, tapaus korvataan sinulle.
 9. Vianetsintä tilanteissa, joissa ohjelmasi on vuorovaikutuksessa meidän tuotteidemme kanssa
  Mikäli kysymyksessä on meidän tekologiastamme lähtöisin oleva ongelma ja muita olennaisia ohjeita on noudatettu, tekninen tukemme voi katselmoida koodisi auttaakseen sinua ongelmasi ratkaisemisessa.
 10. Parannusehdotusten kirjaaminen
  Haluamme toimittaa markkinoiden parhaimmat ratkaisut ja otamme tosissamme kaikki parannusehdotukset. Ilmoitamme sinulle missä päivityksessä, hot fixissä tai uudessa versiossa parannus on mukana.

Näissä emme voi auttaa

 1. Emme voi auttaa jos et ole vielä ladannut tuotetta tai konfiguroinut verkossa olevia palvelujamme.
 2. Konvertoida ohjelmistoja kielestä toiseen.
 3. Avustaa käyttöjärjestelmän asentamisessa (paitsi jos kysymyksesi liittyvät tuotteen asetuksiin).
 4. Kirjoittaa koodia sinun puolestasi. Ota yhteyttä myyntiosastoomme, jos haluat tiedustella ohjelmistokehityspalveluistamme.

Yhteydenotto

Kuulemme mielellämme huomioita tästä tukikäytännöstä. Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, ole ystävällinen ja ota meihin yhteyttä.


Missio ja arvot

Toimitamme uusimpia pilvipalveluita sekä ratkaisuja inhimillisesti ymmärrettävässä muodossa. Luomme asiakkaillemme kasvua ja tuottavuutta.

Lue lisää

Eettiset periaatteet

Yhteiset eettiset arvomme ja liiketoimintamme periaatteet. Näitä ohjeita ja käytäntöjä noudatamme työssämme tietoyhteiskunnan rakentamiseksi.

Lue lisää

Yksityisyydensuoja

Olemme sitoutuneet kunnioittamaan yksityisyyttäsi ja noudattamaan yksityisyyden suojan lakeja Näiden ohjeiden mukaisesi käytämme tietoja.

Lue lisää

Tasa-arvopolitiikka

Pyrimme toteuttamaan sosiaalista vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä päätöksiä tehdessämme, myös kumppaneitamme ja työntekijöitämme kohtaan.

Lue lisää

Ympäristöpolitiikka

Tiedostamme vaikutukset, joita moderni kulttuuri aiheuttaa ympäristöllemme. Ymmärrämme, että meidän on pyrittävä tasapainottamaan taloutta ja ekologiaa.

Lue lisää

Terveys ja turvallisuus

Ymmärrämme, että parantamalla terveyttä ja turvallisuutta parannamme samalla motivaatiota ja tuottavuutta sekä lisäämme työntekijöiden lojaaliutta.

Lue lisää

Laatujärjestelmä

Käytämme kansainvälisiä laadunvarmistuksen standardeja niin teknologiamme ja tuotteidemme kehityksessä kuin asiantuntija- ja asiakaspalveluissamme.

Lue lisää

Tukipalvelun käytäntö

Kaikki tukipalvelumme ovat saatavilla sekä asiaikkaille että myyntitiedusteluille. Peruslähtökohta on, että kyselyihin vastataan siinä järjestyksessä kuin ne saapuvat.

Lue lisää

Tavaramerkkikäytäntö

Olemme luoneet rajoitetun käytön logoja niille, jotka haluavat tukea yhtiötä, tuotteitamme tai palveluitamme käyttämällä yhtiön logoja viestinnässään.

Lue lisää

Piratismin vastainen käytäntö

Ymmärrämme vastuumme asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja jälleenmyyjiämme sekä koko ohjelmistoteollisuutta kohtaan.

Lue lisää

Käyttöehdot

Käyttämällä sivustoa sitoudut noudattamaan kulloinkin voimassa olevia käyttöehtoja. Kehotamme sinua tutustumaan säännöllisesti näihin ehtoihin.

Lue lisää