• Oppilaitospalvelut
    Tärkeimmät edut

Tärkeimmät edut

Nykypäivän koulutusmarkkinoilla menestyminen vaatii organisaatioilta kykyä tehokkaasti omaksua ja hallita uusia teknologioita ja pedagogisia malleja. Kiristyvien budjettien, sosiaalisten paineiden ja monikulttuuristen vaatimusten asettamiin haasteisiin voidaan vastata modernin teknologian innovatiivisella käytöllä.

Oppilaitospalveluidemme avulla saavutat enemmän ja parempia tuloksia vähemmällä vaivalla ja pienemmällä opiskelijakohtaisella budjetilla:

  1. Luo oppimisympäristö, joka kannustaa aktiiviseen oppimiseen, krittiseen ajatteluun, yhteisölliseen oppimiseen ja tiedon tuottamiseen.
  2. Päivitä opiskelijoidesi ja organisaatiosi osaaminen tälle vuosisadalle - kehitä informaatio-, media- ja visuaalista lukutaitoa.
  3. Tavoita ja osallista nykypäivän opiskelijat ja muut olennaiset sidosryhmät.
  4. Kannusta uuden omaksumista ja innovaatiota koulutuksessa ja oppimisessa teknologian avulla.
  5. Edistä innovaatiota koulutuksessa ja oppimisessa (teknologian avulla) budjettileikkausten aikakaudella.

Avullamme varmistat kaikkien tarvitsemiesi työkalujen ja palveluiden saatavuuden - ilman että sinun täytyy huolehtia teknologiasta. Todistettavasti osaavana kumppanina me huolehdimme siitä puolestasi.

Oletko Neoxen SELECT-asiakas?

Jos olet jo allekirjoittanut SELECT-sopimuksen kanssamme niin onnittelut! Neoxen oppilaitospalvelut ja Neoxen Akatemia ovat automaattisesti käytettävissäsi.

Neoxen Akatemian koulutusten avulla voit varmistaa, että hallinto ja muu henkilöstö saavat kaiken hyödyn uusista teknologioista.


Ota yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.