• Visuaalinen suunnittelu &
    Dokumentaatio -palvelut

Tehtävämme

Olemme erikoistuneet tuottamaan uusiempien käytettävyysohjeiden mukaista visuaalista suunnittelua sekä julkisen sektorin että liikemaailman asiakkaillemme. Osana Toteutus & Käyttönotto -palveluitamme visualisoimme ratkaisusi.

Tuotamme kaikki ratkaisuasi varten tarvitsemasi materiaalit käyttöliittymäsuunnittelusta käyttöoppaisiin ja koulutusmateriaaleihin, niin että sinä voit keskittää resurssisi ydinosaamisalueesi kehittämiseen.

Asiantuntijapalveluiden portfolio

Asiantuntijapalveluidemme kattava portfolio tarjoaa ratkaisuja kaikilla ratkaisevilla alueilla kuten teknologiakonsultaatiossa, projektinhallinnassa, toteutuksessa ja käyttöönotossa, räätälöinnissä, visuaalisessa suunnittelussa ja dokumentaatiossa, laadunvalvonnassa, asiakastuessa ja ylläpidossa.

Pyrimme avustamaan sinua tehokkaasti niin että ohjelmistoratkaisusi ovat liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisempiä, responsiivisempia, vakaampia, kasvaviin vaatimuksiin vastaavia ja kilpailukykyisempiä.

Kunnioitamme asiakkaitamme ja kuuntelemme heidän tarpeitaan. Suurin osa työstämme on liiketoiminnan kannalta kriittistä ja hyvin luottamuksellista, ja yleensä molemminpuolisen salassapitosopimuksen (NDA) alaista. Arvostamme tätä luottamusta ja suoritamme kaikki tehtävämme keskinäisessä kunnioituksessa ja hienotunteisesti.

Mitä tarjoamme?

Tarvitsetko todistetusti osaavaa kumppania luomaan visuaaliset suunnitelmat ja dokumentaation uuteen toimitiloissa sijaitsevaan tai pilvipohjaiseen ratkaisuusi?

Kun vaatimukset on määritelty ja toteutuksesta räätälöidyillä ominaisuuksilla on päätetty, on aika ottaa huomioon loppukäyttäjät.

Suunnittelemme ratkaisullesi ammattimaisen, helppokäyttöisen ja uusimpien käytänteiden mukaisen käyttöliittymän.

Toimitamme:

  • Käyttöliittymän määritykset
  • Visuaalisen suunnitelman
  • Käyttöliittymän prototyypin ja varsinaisen toteutuksen
  • Loppukäyttäjän dokumentaation, käyttöoppaat ja online-ohjeet
  • Kuvitetun teknisen dokumentaation
  • Markkinointimateriaalia ja verkkosivujen kuvituksia
  • Ratkaisun esittely- ja koulutusmateriaalia, jopa SCORM- muodossa

Palkittuun Neoxen Modus Metodologiaan luottava tiimimme työskentelee kanssasi, jotta saavuttaisit tavoitteesi omalla tavallasi.

Etsitkö todustetusti osaavaa Microsoft kumppania? Ole hyvä ja lue lisää tarjonnastamme tai lue lisää Tärkeimmistä eduista.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.