• Etsitkö
    osaavaa koulutuskumppania?

Etsitkö osaavaa kumppania?

Neoxen Systems on Bentleyn Gold Channel kumppani sekä pitkäaikainen Microsoftin kultakumppani. Olemme Suomen johtavia Windows Azure, Office 365 ja muiden koulutussekotorin Microsoft-teknologioiden asiantuntijoita.

Luottamalla todistetusti osaavaan kumppaniin ja standardien mukaiseen projektimalliin voit keskittää sisäiset resurssisi ydinosaamiseesi - opetuksen ja koulutuksen tarjontaan.

Omistautuneet asiantuntijamme

Kouluttajillamme ja konsulteillamme on perusteellinen käsitys oppilaitosten tarpeista. Hyödynnämme palkittua Neoxen Modus Metodologiaamme taataksemme palveluidemme laadun. Meillä on vakiintunut maine asiakkaidemme keskuudessa ja olemme todistetusti osaavia ammattilaisia niin tarjoamissamme teknisissä palveluissa kuin Neoxen Akatemian kautta tarjoamissamme pedagogisissa ja tuotteisiin liittyvissä koulutuksissa.

Miksi Neoxen?

Oppilaitospalveluiden avulla saat käyttöösi ansioituneiden pedagogisten, teknisten ja muiden osaajien yhteisen asiantuntemuksen. Palvelumme ovat kehys, jonka avulla voit suunnitella ja hallita teknologiainvestointeja. Takaamme ratkaisusi tehokkuuden ja toiminnan kaikissa vaiheissa kaikenkattavasta konsultoinnista projektinhallintaan, koulutukseen, toimitukseen ja lopputuloksen arviointiin.


Ota yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.