• Laadunvarmistus &
    Ohjelmistotestaus -palvelut

Tehtävämme

Olemme erikoistuneet testauksen strategioihin, suunnitteluun, riskien arviointiin ja kaikkiin testauksen suunnittelun ja toteutuksen vaiheisiin, joten voimme auttaa sinua saavuttamaan paremman laadun ja tyytyväisemmät asiakkaat pienemmillä kuluilla.

Olemme kansainvälisesti tunnettu ohjelmistotestausmenetelmien ja -palveluiden tarjoaja. Olemme asiantuntijoita manuaalisessa ja automaattisessa ohjelmistojen ja järjestelmien testauksessa sekä sertifioinneissa ja betaohjelmissa.

Asiantuntijapalveluiden portfolio

Asiantuntijapalveluidemme kattava portfolio tarjoaa ratkaisuja kaikilla ratkaisevilla alueilla kuten teknologiakonsultaatiossa, projektinhallinnassa, toteutuksessa ja käyttöönotossa, räätälöinnissä, visuaalisessa suunnittelussa ja dokumentaatiossa, laadunvalvonnassa, asiakastuessa ja ylläpidossa.

Pyrimme avustamaan sinua tehokkaasti niin että ohjelmistoratkaisusi ovat liiketoiminta- ja käyttäjälähtöisempiä, responsiivisempia, vakaampia, kasvaviin vaatimuksiin vastaavia ja kilpailukykyisempiä.

Kunnioitamme asiakkaitamme ja kuuntelemme heidän tarpeitaan. Suurin osa työstämme on liiketoiminnan kannalta kriittistä ja hyvin luottamuksellista, ja yleensä molemminpuolisen salassapitosopimuksen (NDA) alaista. Arvostamme tätä luottamusta ja suoritamme kaikki tehtävämme keskinäisessä kunnioituksessa ja hienotunteisesti.

Mitä tarjoamme?

Tarvitsetko todistetusti osaavaa kumppania varmistamaan uusien Microsoftin tai Bentleyn teknologioihin perustuvien joko toimitiloissa sijaitsevien, pilvipohjaisten tai hybridi ratkaisujen laadun?

Tarjoamme kaikille räätälöityä ohjelmistokehitystä sisältäville toteutuksille kaikenkattavaa Laadunvarmistus & Ohjelmistotestaus -palveluamme.

Takaamme että ratkaisusi:

Toteutamme laadunvarmistuksen toimeksiantoja lyhytkestoisista projekteista pitkäaikaisiin kumppanuuksiin. Meillä on ratkaisu, joka sopii aikatauluusi ja budjettiisi, riippumatta yrityksesi koosta tai vaatimuksiesi tasosta.

Voimme avustaa myös ohjelmistojen, laitteiston ja käyttöjärjestelmän yhteentoimivuuden testausohjelmien perustamisessa ja käyttämisessä.

Katso tarjoamamme testikategoriat tai lue lisää Tärkeimmistä eduista.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.