• Visuaalinen suunnittelu &
    Dokumentaatio -palvelut
    Tärkeimmät edut

Tärkeimmät edut

Tarvitsetpa sitten ihkauuden ratkaisun visuaalista suunnittelua ja dokumentointia tai vanhojen ohjeiden päivittämistä, me voimme auttaa sinua luomaan haluamasi lopputuloksen.

Lisäksi voimme toimittaa digitaaliset sisältösi melkein missä tahansa muodossa ne haluat: tulostettavana kirjana, PDF-tiedostona, online-ohjeena, verkkopohjaisena ohjeena, sähköisenä kirjana tai verkko-oppimisympäristöön sopivassa SCORM-muodossa.

Lisää ratkaisusi arvoa

Laadukkaalla suunnittelulla ja dokumentaatiolla voit vaikuttaa siihen kuinka ratkaisusi koetaan sekä vähentää huomattavasti tukikustannuksia. Standardien mukainen käyttöliittymä ja havainnollistava dokumentaatio vähentää, ja jossain tapauksissa jopa poistaa, tuen tarvetta ja koulutuksen kuluja. Samalla se lisää käyttäjien osaamista ja auttaa ratkaisusi mainostamisessa.

Lisää tehokkuutta

Dokumentaatiotiimin sijasta tuotekehittäjiä pyydetään usein tuottamaan tarvittava dokumentaaio. Sillä että kehittäjät käyttävät jopa 80% ajastaan dokumentaation tuottamiseen on alalle hurjat vaikutukset. Varmastikin palkkasit tiimisi sen perusteella kuinka hyvin he suunnittelevat, etsivät vikoja, ja testaavat ratkaisujaan, etkä heidän dokumentaatiokykyjensä perusteella.

Vähennä kuluja

Palveluidemme avulla voit pienentää visuaalisen suunnittelun ja dokumentaation työtaakkaa ja keskittyä kehittämään ratkaisusi laatua koko sen elämänkaaren ajalla.

Säästät rahaa ja aikaa suunnittelussa ja dokumentaatiossa ja samalla lisäät kehityksen tuottavuutta sekä vähennät tukikuluja. Asiantuntijoidemme ja oman henkilöstösi välinen työskentely on saumatonta.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.