• Etsitkö
    todistetusti osaavaa Microsoft kumppania?

Etsitkö todistetusti osaavaa Microsoft kumppania?

Todistetusti osaavaan Microsoft kumppaniin ja standardien mukaiseen projektimalliin luottaminen vapauttaa omat resurssisi niin että voit keskittyä ydinosaamiseesi ja säästää samalla aikaa, rahaa ja resursseja.

Tutkimukset osoittavat että monille yrityksille oman visualisointi- ja dokumentaatiotiimin perustaminen on kallista, hankala ylläpitää ja vaikeasti perusteltavissa.

Meillä on vankka maine sekä julkisen sektorin että liikemaailman asiakkaidemme keskuudessa. Avullamme voit onnistuneesti toimittaa ammattimaisesti dokumentoituja ja visuaalisesti houkuttelevia ratkaisuja.

Visualisaation ja dokumentaation vaatimukset ovat luonteeltaan suurelta osin tilapäisiä, joten yritysten joilla on sisäinen tiimi on vaikea ennustaa onko töitä tasaisesti projektien aikana ja kohtaavat helposti ongelmia kiireisimpinä aikoina.

Tänä päivänä käyttöliittymän pitää olla helppokäyttöinen ja houkuttelevan näköinen. Intuitiivisen, itseohjautuvan ja nykyajan standardit täyttävän käyttöliittymän suunnittelu vaatii kokeumusta ja asiantuntemusta.

Kohdennettu ja vaikuttava dokumentaatio on välttämätöntä ratkaisusi menestyksen kannalta. Ammattimaisen dokumentaation laatiminen on kuitenkin oma taitonsa. Se vaatii sekä teknistä ymmärrystä että analyyttistä kirjoitustaitoa.

Omistautuneet asiantuntijamme

Tiimimme on erikoistunut sekä hyvin teknisten että käyttäjille tarkoitettujen dokumenttien visualisointiin ja laatimiseen. Ammattitaitoinen suunnittelijoiden ja kirjoittajien tiimiimme koostuu kokeneista insinööreistä ja käytettävyyden asiantuntijoista.

Miksi Neoxen?

Varmistamme että käyttöliittymäsi ja dokumentaatiosi sopivat niiden kohdeyleisölle ja aiottuun tarkoitukseen. Selvitämme tavat, joilla ratkaisuasi ja dokumentaatiosi käytetään ja pitäisi käyttää. Tämän tuloksena ratkaisusi on intuitiivisesti käytettävä ja visuaalisesti houkutteleva ja dokumentaatiosi täsmällinen, käyttäjäystävällinen ja kaikenkattava.

Uusien julkaisuteknologioiden lisääntymisen myötä oikean julkaisuvälineen valitseminen on elintärkeää. Valinnalla on suuri merkitys sekä dokumentaation toimivuuden että sen julkaisu- ja ylläpitokustannusten kannalta. Autamme sinua valitsemaan tarkoituksiisi sopivimman välineen ja toimitamme haluamallesi medialle suunnitellun dokumentaation.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.