• Räätälöity
    ohjelmistokehitys

Pilviratkaisujen räätälöinti

Täydennämme Toteutus & Käyttönotto-palveluitamme tarjoamalla räätälöityä ohjelmistokehityspalvelua toimitiloissa sijaitsevien, pilvipohjaisten ja hybridi ratkaisujen käyttöönotossa.

Osa Enterprise Cloud käyttöönotoista vaatii asiakaskohtaista konfigurointia ja tuotteistusta. Käyttöliittymän ulkoasu, kuvat, logot, jne täytyy ehkä muokata vastaamaan asiakkaan identiteettiä. Asiakkaan organisaatiomallin täytyy mahdollisesti myös heijastua itse ratkaisussa. Joissain tapauksissa täytyy ottaa käyttöön asiakkaan oma terminologia. Kaikki tämä on mahdollista toteuttaa projektin käyttöönotossa.

Monet asiakkaistamme käyttävät tuotteidemme vakio-ominaisuuksia. Jotkut asiakkaat kuitenkin tarvitsevat räätälöityjä moduuleja tai integraatioita toisiin järjestelmiin, kuten CRM-, HR- tai raportointijärjestelmiin. Voimme yleensä toimittaa nämä toiminnallisuudet asiakaskohtaisilla räätälöintipaketeilla.

Ohjelmistokehitys

Olemme erikoistuneet pilvipohjaisiin toteutuksiin. Kehitämme räätälöityjä tietohallintaratkaisuja julkisen sektorin sekä liikemaailman asiakkaillemme. Näitä ovat tyypillisesti

  • Yhteistyöratkaisut
  • Tiedon mallintamisen ratkaisut
  • Räätälöidyt verkko-oppimisratkaisut, joissa on liiketoimintakohtaiset yhtenäiset viestintäominaisuudet

Meillä on maailmanluokan mahdollisuudet tuottaa räätälöityjä ohjelmistoja käyttäen uusimpia Microsoftin kehitystyökaluja sekä palkittua projektinhallintamalliamme, Neoxen Modus Metodologiaa. Kykymme ulottuvat ydinjärjestelmäkomponenttien rakentamisesta mille tahansa Microsoftin alustalle moniin erilaisiin ratkaisuihin portaaleista verkko-oppimiseen, sisällön- ja yhteistyönhallintaan sekä nettisovelluksen kehittämiseen.

Visuaalinen suunnittelu ja dokumentaatio

Intuitiivisuus, helppokäyttöisyys sekä houkutteleva ulkoasu ovat käyttäjille tärkeitä ominaisuuksia. Ratkaisun dokumentaation, online-ohjeiden ja manuaalien pitää olla tarkkoja ja helposti ymmärrettäviä. Me tomitamme sinulle kaiken tämän. Osana tuotekehityksen räätälöintiä tarjoamme kokonaisvaltaista Visuaalinen suunnittelu & Dokumentaatio -palvelua.

Laadunvarmistus and ohjelmistotestaus

Luonnollisesti laadunvarmistuspalvelut ovat olennainen osa projektiemme toteutusta. Laadunvarmistus & Ohjelmistotestaus-palvelumme takaavat, että ratkaisusi on kestävä, vastaa vaatimuksiasi ja skaalautuu odotetusti.

Systemaattinen tuotekehitysprosessi

Projektisi koosta ja laajuudesta riippumatta seuraamme systemaattista ja järjestelmällistä lähestymistapaamme, joka perustuu arvostettuun Neoxen Modus Metodologiaan. Käyttämämme keskitetty projektinhallinta takaa laadun, yhdenmukaisuuden ja toimituksen pysymisen aikataulussa.

Liiketoimintajohtoinen palvelumme keskittyy uuden luomiseen tai olemassa olevan ohjelmiston muokkaamiseen - ainutlaatuisten liiketoimintatarpeidesi mukaisesti. Palvelutarjontamme avulla saat tuotteesi nopeammin markkinoille, kilpailukykyisiä standardien mukaisia ratkaisuja sekä käyttöösi pätevimmät ohjelmistokehittäjät.

Liiketoimintalähtöiset kehityspalvelut

Ohjelmistokehitysprojektit ovat hyvin usein teknologiavetoisia. Määritellään vaatimukset, tehdään tarkemmat määritykset, valitaan työkalut ja sitten kehittäjät aloittavat työnsä. Tämä lähestymistapa saattaa johtaa pitkiin kehitys-, testaus-, esittely-, palaute- ja muokkausjaksoihin. Voi käydä niin että liiketoiminnan tavoitteet jäävät toiselle sijalle kun aikaa ja rahaa kuluu teknisten toteuttajien ja yrityksen omistajien välisen ymmärryskuilun sovitteluun.

Todistetusti toimivaa Neoxen Modus Metodologiaa hyödyntävä tuotekehitysmenetelmämme on erilailla painottunut ja tehokkaampi. Liiketoimintalähtöinen tuotekehitysprojekti alkaa mitattavista liiketoimintatavoitteista, jotka määritellään ja toimitetaan teknologioita käyttämällä.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.