• Etsitkö
  todistetusti osaavaa Microsoft kumppania?

Etsitkö todistetusti osaavaa Microsoft kumppania?

Voit vähentää kuluja ja samalla tehostaa liiketoimintaasi sisällyttämällä meidän palvelumme sekä Microsoftin ja Bentleyn teknologiat omaan tuotekehitysstrategiaasi.

Luottamalla todistetusti osaavaan Microsoft kumppaniin ja standardien mukaiseen projektimalliin saat vapautettua omat resurssisi ydinliiketoimintaasi varten sekä säästät aikaa, rahaa ja resursseja.

Meillä on vakiintunut maine sekä julkisen sektorin että liikemaailman asiakkaidemme keskuudessa. Avullamme voit onnistuneesti toimittaa asiakkaillesi ammattimaisesti toteutettuja ratkaisuja, jotka vastaavat heidän odottamaansa laatua, suorituskykyä ja vakautta.

Omistautuneet asiantuntijamme

Tuotekehitystiimiämme johtavat päälliköt, joilla on paljon kokemusta. Projektipäälliköllä on kokemusta liiketoiminnan johtamisesta tai ylimmässä johdossa toimimisesta ja hän ymmärtää liiketoimintasi ympäristön ja tarpeesi. Tuotekehittäjämme ovat teknisiä asiantuntijoita, jotka tietävät mitä teknologialla on mahdollista saavuttaa ja mitä ei. Heillä on paljon kokemusta räätälöityjen ja optimoitujen ratkaisujen toimittamisesta erilaisille organisaatioille, jotka arvostavat skaalautuvuutta ja kestävyyttä.

Voimme tarjota välitöntä tekniikan asiantuntemusta ja projektinhallintaa takaamaan projektisi pysymisen aikataulussa ja budjetissa. Voimme auttaa kaikissa projektin kehittämisen ja toteutuksen vaiheissa, alustavan työmäärän tai vaatimusten määrityksestä koodaukseen, validoinnista laadunvarmistukseen, suunnittelusta toteutukseen. Kokonaisvaltainen tekninen ja paikan päällä tapahtuva projektinhallinta lisää resursseja organisaatioissa, joissa resurssit ovat rajalliset.

Miksi Neoxen?

Palveluidemme avulla pääset hyötymään koko pätevän henkilöstömme ammattitaidoista: liiketoimintajohtajista, järjestelmä- ja tietoverkkoinsinööreistä sekä ohjelmistokehittäjistä, jotka ovat pätevöityneet liiketoimintavaatimuksiin, alan standardin mukaisiin kääntäjiin, alustoihin, kehitystyökaluihin ja portaalisovelluksiin, palvelinkehittämiseen, tietoverkkoihin ja paljon muuhun.

Saavuta kilpailuetuja

 • Liiketoimintaan pohjautuva tuotekehitys mitattavilla tavoitteilla
 • Omiin teknisiin vaatimuksiin, budjettiin ja aikatauluun perustuva tuotekehitys
 • Kattava sopimus teknisistä vaatimuksista, toimituspäivistä ja liiketoiminnan ehdoista
 • Luova tuotekehitysohjelma sekä johdon ja tekniikan tiivis yhteydenpito
 • Ammattitaitoinen visuaalinen käyttöjärjestelmäsuunnittelu
 • Ammattimainen ratkaisujen sertifiointiprosessi
 • Ammattimainen ratkaisujen dokumentointiprosessi
 • Pitkäaikainen tuki- ja ylläpitopalvelu valmiilla teknologialla
 • Nopea tuotekehitys - nopeuta tuotteiden markkinoille saantia ja ansaitsemista
 • Etuoikeus saada käyttöön laaja alustakehityksen ammattitaito
 • Asiantuntemus teknisessä projektinhallinnassa, koodauksessa, dokumentaatiossa, testauksessa sekä validoinnissa

Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.