• Laadunvarmistus &
    Ohjelmistotestaus -palvelut
    Tärkeimmät edut

Tärkeimmät edut

Todistetusti toimivat laadunvarmistusmenetelmämme pohjautuvat alan parhaisiin käytäntöihin ja niiden toimivuutta tarkkaillaan jatkuvasti. Menetelmämme on dokumentoitu palkitussa Neoxen Modus Metodologissa.

Paranna laatua

Tehokkaat prosessit, parannellut testimenetelmät ja testauksen tuotantokyky vaikuttavat huomattavasti ohjelmiston laatuun. Automatisoidut prosessit auttavat tehokkaammin huomaamaan tomiminnan ja suorituskyvyn ongelmat, jolloin henkilöstö voi keskittyä laatua parantaviin tehtäviin kuten dokumentaatioon, asennukseen, laitteiston yhteensopivuuteen jne.

Kehitä tuottavuutta

Asianmukaiset laadunvarmistusprosessimme ja toistettavat automaattiset toimintamallimme nostavat tuottavuutta huomattavasti. Lyhyemmän suorittamisajan takia automaattinen prosessi voidaan suorittaa monta kertaa tuotekehitysjakson aikana. Kun testaus tapahtuu aikaisessa vaiheessa ja usein, ongelmat myös huomataan ja korjataan aiemmin ja pienemmillä kustannuksilla.

Vähennä kuluja

Prosessien kehittäminen ja automatisointi voi tuottaa aluksi kustannuksia. Ohjelmiston julkaisukierrosten, ylläpidon ja tukitoimien myötä ne kuitenkin tuottavat huomattavia säästöjä. Automatisoidun prosessin kehittäminen voi tyypillisesti olla paljon kalliimpaa kuin kokonaisen manuaalisen testikierroksen suorittaminen. Mutta kun ratkaisusta tehdään useita julkaisuja ja julkaisua varten tarvitaan useita testikierroksia, alun kustannukset muuttuvat nopeasti säästöiksi. Me olemme tehneet suurimman osan automatisoinnista puolestaisi joten säästät heti alusta alkaen.

Vähennä aikaa

Tyypillinen automaattinen testisarja suoritetaan alle 24 tunnissa ilman että henkilöstön tarvitsee tehdä mitään. Monimutkaisen ratkaisun manuaalinen testaus samalla kattavuudella saattaa vaatia monta miestyökuukautta.

Prosessien automatisointi

Prosessien automatisointi on olennainen osa palveluamme. Automatisoitua testausta asianmukaisine räätälöityine testausohjelmineen käytetään täydentämään, tai jopa korvaamaan, manauaalista testausta aina kun mahdollista. Tämä parantaa ratkaisusi laatua, nopeuttaa markkinoille pääsyä, tuottaa toistettavia testimenetelmiä ja vähentää kustannuksia.

Yhteneväiset menetelmät

Perinteinen manuaalinen testaus johtaa helposti riittämättömään kattavuuteen ja tulokset riippuvat henkilöstöstä, toimintamalleista ja aikataulutuksesta. Neoxenin Laadunvarmistus & Sertifiointi -palvelut hyödyntävät kansainvälisesti tunnettua Neoxen Modus Metodologiaa aina kun mahdollista. Erityisesti monimutkaisessa testiprosessissa tehokas malli ja automaattinen testaussarja takaavat sen, että joka testikierros on yhtä laaja ja käytössä ovat samat toimintatavat.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.