• Etsitkö
    todistetusti osaavaa Microsoft kumppania?

Etsitkö todistetusti osaavaa Microsoft kumppania?

Olemme oikea kumppani sinulle kaikissa ratkaisusi laadunvarmistukseen liittyvissä tehtävissä, onpa se sitten täysi sertifiointi, testaussuunnitelman määrittely, manuaalinen testikierros, testisarjan automatisointi tai betaohjelman organisointi.

Me Neoxenilla ymmärrämme, että luotettavat ja vakaat järjestelmät ovat liiketoiminnan kannalta elintärkeitä entistä dynaamisimmilla markkinoilla. Tiedämme, että proaktiivinen, kaikenkattava ja hyvin suunniteltu testaus ja ohjelmistosertifiointi voivat estää hyvin näkyviä järjestelmävirheitä.

Luottamalla todistetusti osaavaan Microsoft kumppaniin ja standardien mukaiseen projektimalliin saat vapautettua omat resurssisi ydinliiketoimintaasi varten sekä säästät aikaa, rahaa ja resursseja.

Meillä on vakiintunut maine sekä julkisen sektorin että liikemaailman asiakkaidemme keskuudessa. Avullamme voit toimittaa onnistuneesti asiakkaiden odotuksia vastaavan, laadukkaan ratkaisun.

Omistautuneet asiantuntijamme

Ohjelmistotestauksessa ja sertifioinnissa tarvittavia taitoja voi verrata missä tahansa muussa monimutkaisessa ohjelmistokehitystehtävässä tarvittaviin.

Kun käytät koulutettuja asiantuntijoitamme voit keskittää omien teknikoidesi ja hallintosi resurssit tuotekehitykseen ja samalla varmistaa tuotteesi korkean laadun.

Tämä pitää erityisesti paikkansa automaattisen ohjelmistotestauksen kohdalla. Automaattisen testauksen kehittäminen on oma taitolajinsa, joka vaatii kokemusta ja koulutusta, jotta siihen panostettu investointi saadaan mahdollisimman tuottavaksi. Asiantuntijoidemme avulla säästät aikaa ja rahaa, jotka joutuisit muuten käyttämään sisäisen automaattisen testaustiimin palkkaamiseen ja kouluttamiseen.

Miksi Neoxen?

Neoxenin Laadunvarmistus & Sertifiointi -palvelut tuovat käyttöösi omistautuneet asiantuntijat, jotka ovat hyvin perillä modernista ohjelmistokehittämisestä, sertifiointiprosesseista ja menettelytavoista. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme tarjoaa tehokasta testausta budjetin ja aikataulun rajoissa.

Kokemuksemme ja tietotaitomme avulla voimme systemaattisesti arvioida järjestelmäohjelmistoja, sovelluksia ja komponentteja sekä objektiivisesti määritellä ja toteuttaa tehokkaimmat testausratkaisut.

Palkitun Neoxen Modus Metodologiamme myötä meillä on systemaattinen ja tehokas lähestymistapa testaukseen. Meillä on syvä ymmärrys niin Microsoftin järjestelmäohjelmistoista, teknologioista kuin sovellusten ympäristöistäkin. Sen avulla osaamme suunnitella oikeanlaiset toimintatavat sinun ratkaisusi laadunvarmistukseen ja myös avustaa toiminnallisten ongelmien, suorituskyvyn pullonkaulojen, skaalautuvuusongelmien jne. korjausten kartoittamisessa.


Voit ottaa yhteyttä suoraan Neoxenin myyntitiimiin lisätietoja varten.